top of page

Säännöt

Avec Areenan säännöt
 1. Hallin käyttäjät vastaavat omasta ja koiriensa toiminnasta. Mahdollisia vahinkoja varten tulee hankkia oma vakuutus niin halutessaan.

 2. Hallin oven avainkoodia ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Mikäli koodi on luovutettu ulkopuoliselle, voidaan luovuttajalta periä 200 € sakkomaksu sekä mahdollisesti aiheutuneen vahingon suuruinen summa.

 3. Hallista poistuttaessa on ulko-ovi suljettava ja lukittava huolellisesti, mikäli ovi jää auki, voidaan vuokralaiselta periä 200 € sakkomaksu. Illan viimeisen käyttäjän tulee myös sammuttaa hallin valot.

 4. Vuoroaan odottavien koirien tulee odottaa kytkettyinä, häkissä tai korille osoitetussa huoneessa.

 5. Sosiaalitila on vain ihmisille, koiria voidaan pitää sosiaalitilan vieressä olevassa lasiseinäisessä huoneessa.

 6. Narttu, jolla on juoksu, voi harjoitella hallissa vain juoksuhousuja käyttäen ja oleskella hallissa vain varsinaisen harjoittelun ajan.

 7. Aggressiivista koiraa ei saa tuoda halliin.

 8. Hallin käyttäjän tulee noudattaa varattua aikaa ja huomioida muut hallin käyttäjät.

 9. Roskat tulee laittaa roska-astiaan ja mahdolliset tiskit tiskata.

 10. Tupakointi hallissa on kielletty.

 11. Pysäköinti kadun varressa tai klinikan parkkialueella.

 12. Koiria ei saa trimmata missään hallin tiloissa.

 13. Koirien jätökset tulee aina siivota sekä hallista, että hallin läheisyydestä.

 14. Halliin tulevilla koirilla tulee olla voimassa oleva rokotesuoja SKL:n määräysten mukaisesti.

 15. Koiria tulee hallissa kohdella aina kunnioittavasti, kaikkien ankarien kuritustoimien ja –välineiden käyttö on kielletty.

 16. Hallissa tulee käyttää sisäkenkiä, ulkokengät tulee jättää ulko-oven viereen. Metallipiikkikenkien käyttö on kielletty.

 17. Makupalat tai juomavesi eivät saa sotkea hallia.

 18. Koiran tehdessä tarpeensa halliin, tulee jätökset siivota välittömästi (siivousvälineet hallissa) sekä ilmoittaa asiasta hallin vastaavalle. Vahinkomaksu on 10€/vahinko.

 19. Halliin ei saa tuoda omia tuoleja ilman vastaavan lupaa.

 20. Agility-esteet ja numerot tulee kerätä pois vuoron päätteeksi, ellei ole tiedossa, että seuraava käyttäjä tarvitsee niitä. Esteitä ei kuitenkaan saa raahata, joten älä siirrä niitä, jos et pysty kantamaan. Puomia ei saa koskaan siirtää kokonaisena, eikä mitään esteitä painot päällä.

 21. Mikäli esteiden käytön tai siirtämisen aikana esteet vahingoittuvat tai jos hallissa ilmenee joku muu vahinko, tästä on välittömästi ilmoitettava Areenan vastaavalle.

 22. Hallissa on kameravalvonta.

bottom of page